dinsdag 17 augustus 2010

Aantrekkelijke aanbiedingen voor senioren

Voor senioren vond ik weer een aantal heel aantrekkelijke aanbiedingen. Heerlijk toch dat je in het laagseizoen op vakantie kunt!

Stedenspecial Brugge Apollo Arthotel

In augustus 2010 kun je profiteren van een actie, waarbij je 1 dag GRATIS verblijft in de bruisende stad Brugge. De aanbieding is in het 4-sterren Apollo Arthotel Brugge, op ca. 2 km van het historische centrum. Brugge wordt ook wel het Venetië van België genoemd, vanwege de fraaie grachten en gildenhuizen. Prijs voor 3 nachten vanaf € 39.00 p.p.

Zondagspecial Zeeland Hampshire Archotelzeeland

Er even lekker én voordelig tussenuit naar Zeeland? Dan kun je gebruik maken van de zondagspecial naar het 3-sterren Hampshire Inn - ArcHotelZeeland in de levendige badplaats Renesse. De zondagspecial is een overnachting met ontbijtbuffet en een 3-gangen diner. Het hotel ligt bij het centrum en het Noordzeestrand. Vanaf € 49.00 p.p.

8 Dagen Najaarsaanbieding Kroatië

Een hele voordelige busreis waarbij je kennis maakt met het prachtige Kroatië. Kroatië wordt gekenmerkt door honderden kilometers kust en ruim 1000 eilanden. Tijdens deze busreis breng je onder andere een bezoek aan pittoreske dorpjes, de Plitvice Meren en één van de bekendste vakantieplaatsen van Kroatië, Porec.  € 299.00


Een leuk arrangement naar het heerlijke Italië. Vanuit de badplaats Rimini kun je deelnemen aan leuke excursies naar het romantische Venetië, het winkelparadijs en staatje San Marino en de historische plaatsen Ravenna en Pesaro e Urbino. Vervoer per bus. € 299.00

Je vindt op de 55plusvakantiewijzer vergelijkbare aanbiedingen naar Andorra en Barcelona.


Een heel nieuw type reis. Het Sauerland, één van de meest aantrekkelijke streken van Duitsland, leent zich prima voor heerlijke fietstochten. Een licht heuvelachtig landschap met dichte bossen wordt afgewisseld met mooie meren en pittoreske dorpen. Deze fietsreis in het Sauerland is geschikt voor iedereen, die voor de eerste keer op fietsvakantie gaat. Vanuit Olsberg zijn drie leuke tochten samengesteld. Je kunt gebruik maken van de zeer populaire innergy-fietsen, die je moeiteloos door het mooie landschap voeren. Zo comfortabel ben je nog nooit op fietsvakantie geweest! Ook te boeken met gebruik normale fiets (i.p.v Gazelle Innergy fiets) € 349.00

Oceano
Appartementen Club Oceano aan de Portugese Algarve zijn nu te boeken voor winter 2010-2011. Deze appartementen in een mooi opgezet vakantiecomplex krijgen een zeer goed oordeel van de gasten. Albufeira, mooi gelegen op de rotsen aan een baai, is één van de zeer populaire toeristische trekpleisters van de Algarve. In de zomer te druk en te warm, maar in de winter heerlijk levendig. Albufeira heeft, naast fraaie stranden waar het heerlijk luieren is, een gezellig centrum. 29 dagen vanaf € 499.00!

Overwinteren in authentieke huizen
Meer aanbiedingen voor overwinteren vind je via 55plusvakantiewijzer.nl/overwinteren. Je vindt er bijvoorbeeld ook geweldige authentieke huizen in Spanje en Portugal, waarbij een huurauto is inbegrepen. De gepubliceerde prijzen zijn voor drie weken, maar verlengen is meestal wel mogelijk.


Combineer nu een bezoek aan de historische en indrukwekkende stad Cairo met een culturele, maar toch heerlijk ontspannen, cruise langs de Nijl. Tijdens deze reis krijg je de kans om veel historische, culturele en monumentale bezienswaardigheden van Egypte te ontdekken. Deze reis is ook te boeken op basis van 5* accommodaties. Er zijn vergelijkbare aanbiedingen naar Hurghada en Sharm el Sheikh. De korting is  verwerkt in de prijs: € 579.00 p.p.


Het uit 13.000 eilanden bestaande Indonesië is een indrukwekkende reisbestemming. Tijdens deze reis bezoek je twee van de mooie eilanden, namelijk Java en Bali. Historische stadjes, knalgroene sawa`s, vruchtbare plantages, de imposante Borobudur en adembenemende vulkanen wisselen elkaar af. € 995.00 p.p.