zaterdag 10 juli 2010

Besparen op parkeren op Schiphol: de aanbieders op een rij

De 5 goedkoopste aanbieders van parkeergelegenheid bij Schiphol zijn:

AirportParking (10 minuten van Schiphol)
Hotel Auto (5 minuten van Schiphol)
Serviceparking (12 minuten van Schiphol)
SchipholParkFly (8 minuten van Schiphol)
SkyPark (5 minuten van Schiphol)

Wie exact het goedkoopste is, hangt af van het aantal dagen dat u wilt parkeren. Hotel Auto biedt een laagste prijsgarantie.


AirportParking ligt direct naast rijksweg A9 tussen de Zwanenburg en Polderbaan in. Je kunt kiezen tussen binnen parkeren en parkeren op bewaakt en verhard terrein. De shuttle service brengt je in 10 minuten naar de vertrekhal. Voor een week is dit een gemiddeld geprijsde aanbieder, voor twee weken relatief goedkoop.

Autohotel Rijsenhout ligt op 5 minuten per shuttlebus van de vertrekhal. Je parkeert op een beveiligd terrein. Het Autohotel heeft gemiddelde prijzen. Tijdens je afwezigheid kun je ook je auto laten wassen, een APK-beurt laten geven of laten repareren.

Bestparkingschiphol.nl biedt een goed beveiligd en afgesloten parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt je in 8 minuten naar de juiste vertrekhal. Best Parking Schiphol bevindt zich aan de A4 direct bij afslag 1. Schiphol is afslag 2. De prijs is van een gemiddeld niveau, voor meerdere weken relatief hoog.

BudgetParkingSchiphol: Je parkeert je auto op een goed beveiligd parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt en haalt je in 3 minuten naar de vertrekhal. Gratis overdekt parkeren. De prijs is van een gemiddeld niveau, voor meerdere weken relatief hoog.

CheapParking is een relatief voordelig parkeerterrein op 10 minuten van Schiphol. Tijdens je reis wordt je auto voor je gewassen.

Hotel Auto.nl garandeert je de laagste prijs in Schiphol Parking. HotelAuto ligt op 5 minuten van Schiphol.Natuurlijk word je met een shuttlebus naar de vertrekhal vervoerd.

Parkticket verkoopt parkeerplaatsen in de Amsterdam RAI. Je kunt goedkoop en overdekt parkeren en wordt met een pendelbus naar Schiphol Airport gebracht. In de toekomst zullen er meer locaties en meer mogelijkheden voor parkeren beschikbaar komen. Parkticket is redelijk geprijsd voor de korte termijn, maar is relatief duur vanaf ongeveer 2,5 week.

QuickParking ligt op 3 minuten afstand van de vertrekhal. Een luxe shuttlebus haalt en brengt je. De prijs is gemiddeld, voor meerdere weken hoog.

SchipholParkFly is een voordelige aanbieder op 8 minuten van Schiphol. Natuurlijk word je ook door deze aanbieder per pendelbus naar de vertrekhal gebracht.

Goedkoper parkeren op Schiphol beschikt over honderden binnen- en buiten parkeerplaatsen in Leimuiden, op 12 reisminuten afstand van de vertrekhal. Een van de Service Parking shuttle busjes brengt je snel en veilig naar de juiste vertrekhal. Valet Parking, wassen en onderhoud aan de auto is mogelijk.

Sky-park biedt je parkeergelegenheid op 5 minuten van Schiphol met een afgesloten verwarmde parkeerstalling en een aantal afgesloten parkeerplaatsen buiten. Er is een gratis shuttlebus en de mogelijkheid om je auto te laten wassen of een servicebeurt uit te laten voeren.

Totalcare Parking/Park and Fly ligt op 5 minuten afstand van Schiphol. Er is een gratis shuttlebus en het is mogelijk kleine reparaties te laten uitvoeren. Totalcare is voor perioden tot 2,5 week een wat duurdere aanbieder.

TravelParking heeft 600 plaatsen op 2 kilometer van de luchthaven. Voor twee weken is het een van de goedkopere aanbieders, voor een week vrij duur. Er is ook valet parking beschikbaar.

Voor supervoordelige vakanties tot €250 per persoon kijk op: http://www.voordeelvakantiewijzer.nl/

1 opmerking:

  1. Dag Violet,

    Ik raad je aan om zsm de naam van hotel auto uit je rijtje van goedkope parkeerders te halen. Dit is een levensgevaarlijke cowboy-club. Van klantenbelang of verantwoordelijkheid hebben ze nooit gehoord. Tik 'ervaring' en 'hotel auto' in op Google en je snapt waarom. Dit soort clubs verdienen op geen enkele wijze publiciteit.

    BeantwoordenVerwijderen