vrijdag 30 april 2010

Aanbiedingen voor 55+-ers: meivakantie, moederdag en spectaculaire reis naar IJsland

Fotoreis naar de vulkanen van IJsland: dit is op zijn minst een spectaculaire aanbieding. Een speciale fotoreis door de schitterende landschappen aan de zuidkust van IJsland. Je reist langs gletsjers, geisers, watervallen, indrukwekkende lavavelden en gebergten. Uiteraard heeft u alle tijd om dit natuurschoon vast te leggen. Gezorgd wordt dat u ook de vulkaanuitbarsting bij de Eyjafjallajokull gletsjer kunt fotograferen. Uiteraard op een veilige afstand. Er zijn speciale vertrekdata voor alleenreizenden. De aanbiedingsprijs in september is 1450 Euro, in juni betaalt u 1550 Euro. Dit buitenkansje en meer aanbiedingen vindt u op de 55plusVakantieWijzer: www.55plusvakantiewijzer.nl/aanbiedingen

Frankrijk en Spanje: Travelhorizon is gespecialiseerd in vakantieparken en clubdorpen in Frankrijk en Spanje. Deze organisatie geeft tot eind september € 10 korting als u bij boeking deze code invult: TH2010. Als u die korting combineert met een van de enorme kortingen op de aanbiedingenpagina, dan bent u wel heel voordelig uit. Kijkt u bijvoorbeeld eens hier: Residence Le Domaine de Madelon in Signes: 63% korting! Via deze link gaat u naar de homepage van Travelhorizon.

Griekenland: Het zijn de 'Kreta Weken' bij Ferio vakanties. U kunt profiteren van flinke kortingen: 5-sterrenhotels voor de prijs van 3. De actie is geldig voor boekingen tot en met zondag 9 mei 2010. Uw korting kan oplopen tot €100,- p.p. Ferio is een lage prijzen aanbieder. U kunt dus geen superservice verwachten. Deze link gaat rechtstreeks naar de actiepagina van Ferio vakanties.

Groot BrittanniĆ«: De route IJmuiden – Newcastle viert op 18 mei haar 15 jarig bestaan. Daarom krijgt u van DFDS Seaways 15% korting op een aantal stedentrips, maar ook op hotelreizen naar de Schotse Hooglanden en het Lakedistrict. Het aantal plaatsen met korting is beperkt, dus wij adviseren u zo snel mogelijk te boeken. Deze link gaat naar de actiepagina van DFDS Seaways.

KroatiĆ«: een 8-daagse busexcursiereis naar Kroatie voor maar € 299,- Dit buitenkansje en meer aanbiedingen vindt u op de 55plusVakantieWijzer: www.55plusvakantiewijzer.nl/aanbiedingen

WK voetbal: In verband met het komende WK voetbal in Afrika opent Libema Vakantieparken in juni OranjeCamping Beekse Bergen. Hier kunnen supporters op brulafstand van de leeuwen het Nederlands elftal naar de finale toejuichen. Alle wedstrijden van het Nederlands eftal worden op groot scherm uitgezonden. OranjeCamping Beekse Bergen biedt 2 arrangementen aan:een 3-daags arrangement voor €55,- tijdens de speeldagen van Nederland en een 2-daags arrangement voor €35,- voor de overige speeldagen van het WK. Deze link gaat rechtstreeks naar de aanbieding van Libema Vakantieparken.

Nederland: Moeders slapen gratis bij Fletcher. Gebruik voor dit arrangement de kortingscode: MOEDER en u krijgt 25% korting op het totale bedrag bij 1 van de 37 Fletcher hotels. Het moederdagarrangement wordt aangeboden in alle 3 en 4 sterren Fletcher hotels, prettige authentieke hotels op mooie plaatsen in Nederland. Er kan gekozen worden uit arrangementen met 1, 2 of 3 overnachtingen. Via deze link gaat u naar de arrangementenpagina van Fletcher

Verre reizen: Baobab heeft een vakantiegeldactie voor boekingen tot 31 mei. U kunt tot 100 Euro vakantiegeld per persoon krijgen. De actiepagina van Baobab vindt u via deze link. Zit uw ideale reis er niet bij? Een overzicht van alle verre reizen vindt u via de 55PlusVakantieWijzer.nl. Alleen naar Azie vindt u daar al meer dan 300 groepsrondreizen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten