woensdag 7 april 2010

De leukste hotels van Barcelona

Barcelona is op zich al een heerlijke stad, maar als je dan ook nog hier mag verblijven... De links gaan naar de website van hotels.com met een laagste-prijs-garantie.

1. Hotel 1898

Ongelooflijk, wat een schitterend hotel. Pal aan de Ramblas, maar dan wel met een zwembad op het dak. Wat is er heerlijker dan na een dag shoppen een duik nemen in het verkoelende water? En dan de warme sfeer van het interieur... Je zou bijna de stad niet meer inwillen! Bekijk de hotelreviews.



Geniet van de skyline van Barcelona vanuit de whirlpool op het dakterras. Of koel af met een sprankelend glas cava op de fraaie buitenlounge. H10 Montcada is een juweeltje met vriendelijke en gastvrij personeel. Het hotel ligt vlakbij de Kathedraal, dus heel centraal in een buurt met veel leuke winkeltjes, . Bekijk de reviews.








3. Casa Fuster

Gelegen aan een van de mooiste avenues van Barcelona ligt dit hotel met zijn bijzondere architectuur. Fraaie kamers, een schitterend dakterras en een verbazingwekkende lounge. Volgens sommige gasten  het beste hotel van Barcelona. Lees hier de hotel reviews.




Fraaie appartementen midden in de Barrio Gotico, de sfeervolle oude stad. Heerlijk als je met een gezin bent en/of niet iedere avond uit eten wilt. De appartementen zijn ruim, schoon en goed ingericht in grijze, bruine en blauwe tinten. Klik hier voor de hotelbeoordelingen.








Dit kleine, luxe hotel ligt aan een sfeervol pleintje in de Barrio Gotico. De antieke stenen muren en trappen maken het hotel heel geschikt voor een romantisch verbliijf. De kamers zijn uiterst comfortabel en wat denk je van een cocktail op het dakterras?  Klik hier voor de hotelreviews.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten