dinsdag 11 mei 2010

Korting op reizen en andere voordeelaanbiedingen in de maand mei

Hierbij weer een paar voordeeltips. Door op de link te klikken kom jeop de actiepagina van de aanbieder.

Van 10 tot en met 16 mei 2010 is het Zonvakantie Voordeelweek bij KRAS. Je krijgt op bepaalde geselecteerde accommodaties op diverse zonbestemmingen tot € 50,- korting per persoon. Een voorbeeld: 9 dagen naar Gambia voor maar € 492,- p.p.

Bij Jiba.nl kun je vanaf 10 t/m 16 mei elke dag korting krassen met de aktie "Kras de Korting en boek een waanzinnige vakantie". Je kunt tot € 1000,- aan korting krassen. Je hebt altijd prijs (minimaal  € 25,-) . Bij mij blijft de teller constant op 50 Euro staan, dus eindeloos proberen vanaf dezelfde computer heeft niet veel nut.

Van 9 t/m 13 en 16 t/m 18 juli 2010 speelt AndrĂ© Rieu samen met zijn Johann Strauss Orkest de sterren van de hemel op het Vrijthof in Maastricht. Deze unieke openluchtconcerten in zijn geboorteplaats worden jaarlijks bezocht door vele duizenden bezoekers. Wil je er bij zijn of vind je het leuk voor je (groot)ouders? Een dagtocht naar het concert kost € 129,-. Ga je met de auto dan boek je vanaf € 139 een 2-daags arrangement inclusief overnachting, ontbijt en concertkaart voor het AndrĂ© Rieu concert in Maastricht! Boek snel, want het gaat heel hard! Aanbieders zijn KRAS (busreizen en autoreizen) , Stip Reizen (autoreizen) en De Jong Intra. (bus-, auto- en treinreizen).

Mensen die graag naar een van de concerten van Andre Rieu willen, maar extra hulp of ondersteuning nodig hebben, kunnen met mij contact opnemen. Er is een hele kleine kans dat zij nog mee kunnen met een reis van een van de partners van de ZorgVakantieWijzer.

Center Parcs heeft een hele aantrekkelijke "all inclusive" actie. Je betaalt maar € 59,- per persoon per nacht voor een verblijf inclusief eten & drinken.

ClubROBINSON.nl heeft een hele leuke actie voor gezinnen: bij boeking krijg je een gratis kidsclinic voor een van je kinderen. Deze clinics worden gegeven door bekende Nederlandse professionals; Anky van Grunsven (paardensport), Martin Verkerk (tennis), Michael Boogerd (wielrennen), Ellen Hoog (hockey) en Pierre van Hooijdonk (voetbal).

Bij het WorldTicketCenter kun je een Fiat 500 winnen bij het boeken van een vlucht. Het is een goede en betrouwbare aanbieder met een prima zoekmachine voor vliegtickets, maar wees erop voorbereid dat de administratiekosten pas aan het einde in beeld komen. Als die tegenvallen (en dat doen ze nog wel eens) kun je op dat moment gewoon stoppen,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten