zondag 31 januari 2010

Een heerlijke vakantie in uitstekend beoordeelde appartemententen voor +/- €250 inclusief vlucht!

In het aanbod van de VoordeelVakantieWijzer.nl heb ik de volgende pareltjes gevonden:
  • Appartementen Marianna in Gouvia (Corfu). Een eenvoudig, maar prettig appartementencomplexje vlakbij het strand en bruisende centrum van Gouvia op het mooie groene eiland Griekse eiland Corfu. De gasten beoordelen de appartementen met een 8.5! In de meivakantie nog beschikbaar vanaf € 439, daarbuiten vanaf € 229.
  • Hotel Elite Orkide Suite in Alanya (Turkije) is in 2007 nieuw geopend. Het hotel ligt vlakbij het  Kleopatra strand. De appartementen zijn verzorgd en modern ingericht met rustige kleuren. De gasten beoordelen deze accommodatie met een  8,5. In de meivakantie nog beschikbaar vanaf €504, in de herfstvakantie vanaf € 424 en daarbuiten vanaf € 249.
  • Appartementen Borda d’Agua in Albufeira (Portugal) krijgen een 8 van de bezoekers. Dat is niet zo vreemd. Het complex heeft een gezellige uitstraling doordat de studio’s en appartementen op verschillende terrassen zijn gebouwd. Vanaf de onderste verdieping loop je via een paar treden zo het strand op.  12 dagen in februari vanaf € 299, in de herfstvakantie 8 dagen vanaf € 309.
Liever geen strandvakantie? Meer tips volgende in volgend blogs.

Violet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten