zondag 12 september 2010

De leukste vakantieaanbiedingen voor 55+-ers

Natuurlijk zijn er honderden aanbiedingen op dit moment, maar deze sprongen er voor mij echt uit.

Wibi Soerjadi Rotterdam Cruise Hotel, vanaf € 79.00

Meesterpianist Wibi Soerjadi brengt klassieke muziek tot leven. Speciaal voor u speelt hij zijn persoonlijke favorieten tijdens een prachtig pianoconcert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 23 oktober a.s. Een concert voor de echte Wibi Soerjadi liefhebbers! Tijdens dit concertarrangement verblijft u in het 4-sterren Cruise Hotel, dat gevestigd is aan boord van het SS Rotterdam, eens het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland America Line. Bij dit arrangement is bovendien het ontbijtbuffet inbegrepen en uiteraard een concertkaart voor het concert Van Liszt tot Lion King. Een heel scherp geprijsd concertarrangement!

Najaarscruise Rijn Moezel Ms Prinses Christina, vanaf € 399,00

Een supervoordelige 6-daagse cruise vanuit Keulen naar Andernach, Cochem en Rüdesheim. De busreis én alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen. Een beperkt aantal plaatsen, dus boekt u snel. Volpension. De prijs is bij 2 personen in een hut, een hut alleen kost € 539,-.


Overwinteren Portugal, Algarve Apt. Alfagar II, vanaf € 499,00



Aparthotel Alfagar II: prachtige ligging, goed verzorgd en uitstekende voorzieningen. Het complex krijgt een ruime 9 als rapportcijfer van de gasten. Albufeira heeft, naast fraaie stranden waar het heerlijk languit luieren is, een gezellig centrum met een zeer levendige sfeer. Winkeltjes, terrasjes, cafeetjes... u vindt het allemaal in de straatjes rondom het plein! Kortom: een vakantieplaats waar verveling echt uitgesloten is. Overwinteringsreis Portugal naar Albufeira met verblijf in een appartement o.b.v. logies. De genoemde prijs is voor 29 dagen met 4 personen in een 2-kamerappartement. Voor 2 personen is de prijs vanaf € 669,-
Meer aanbiedingen voor overwinteren: 55plusvakantiewijzer.nl/overwinteren

Casita Las Breveritas, Canarische eilanden, Tenerife, vanaf € 714.00

Nazomeren op Tenerife? Op loopafstand van het dorpje en midden in het natuurgebied bij Icod de Los Vinos ligt finca Las Breveritas. Deze bijzonder mooie, 150 jaar oude finca is compleet in Tenerifiaanse stijl gerenoveerd en bestaat uit vier individuele traditioneel ingerichte casita’s. De bakker brengt dagelijks vers brood en u kunt uw eigen fruit zelf in de tuin plukken. De gasten geven dit sfeervolle verblijf een 8. Verzorging: Logies. De genoemde prijs is bij 2 personen voor 8 dagen, inclusief huurauto.

Marokko Kashbah Route: voor de avontuurlijke reiziger, vanaf  € 799,00

Bezoek de mooiste Marokkaanse koningssteden: Fès, en Marrakech. In de kronkelstegen, pleinen en souks raakt u overal in gesprek en vindt u de leukste souvenirs. Hoogtepunten:

• De zandduinen van Erg Chebbi rond Merzouga: hier staat u in de Sahara!

• De Vallei van de Duizend Kasbah's, met Ait Ben Haddou: de mooiste kasbah van Marokko en het decor voor 'the Gladiator'.

• Ifrane: Marokko's 'Klein Zwitserland', waar 's winters geskied kan worden.

• De Hoge Atlas: een van de meest spectaculaire routes door Marokko.

Wilt u de Sahara dieper in? Dan stapt u op een kameel en trekt naar een woestijnkamp. Berbers koken voor u en u slaapt in de zandduinen onder de onmetelijke sterrenhemel. De stilte is hier bijna onaards! Marokkaans eten is heerlijk en iets kiezen uit het menu van een restaurant ook. Maar nog leuker is het om bij mensen thuis een kijkje in de keuken te nemen! Tijdens deze reis kunt u een avondje Marokkaans leren koken. U reist met een uitstekende reisorganisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten