woensdag 2 juni 2010

Kortingscodes en andere reisvoordelen van deze maand

Om te compenseren voor al die dure reizen die ik in de andere berichten heb laten zien, even een paar reisvoordelen en kortingscodes.

Bij SUMMUM.nl mag de 2e persoon gratis mee met de 7-daagse Marokko Actiereis. Vanaf € 299,- per persoon bezoek je de vier koningssteden Fes, Mèknes, Rabat, Marrakech.

Vacansoleil biedt bij boekingen tot 18 juni 10% korting op een huurauto. Dan moet je daar natuurlijk wel naar je vakantiebestemming vliegen.. Vul tijdens het boeken van uw huurauto de actiecode SCVACANSOLEIL in op de website en je krijgt 10% korting op de huurprijs.Goede zoekmachines voor goedkope vluchten zijn:  Cheaptickets.nl, WorldTicketCentre (goede service, maar let op de administratiekosten - die je pas ziet aan het einde), de Vliegfabriek  en Wegolo.

Interhome Vakantiewoningen geeft 20% korting op ruim 600 vakantiehuizen in Spanje, Italië en Portugal voor boekingen gemaakt tot 30 juni 2010.

Happy Home geeft een gratis verrekijker aan iedereen die een boeking maakt van minimaal 1 week met een verblijf in de periode van 29 mei t/m 30 oktober 2010 in één van de deelnemende vakantiehuizen. De verrekijker heeft een winkelwaarde van  €79,-

Aan Zee biedt huisjes in de buurt van het water.Als je de code DS629901 gebruikt (in het opmerkingenveld) hoef je geen boekingskosten te betalen. De code geldt ook voor de grote, vaak luxe vakantiewoningen van VillaXL 

Wie in juni een vliegticket boekt via SchipholTickets.nl maakt kans op een geheel verzorgde reis naar het WK in Zuid Afrika. Het betreft de wedstrijd Kameroen-Nederland op 24 juni 2010. De winnaar krijgt de vliegtickets, hotelovernachtingen en wk kaarten op basis van 2 personen cadeau.

Canvasholidays.nl laat je de komende weken  profiteren van een korting tot € 200,-. De korting is afhankelijk van het aankomstmoment en het accommodatietype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten