woensdag 9 juni 2010

Oranjekoorts: nog meer kortingscodes en voordeel

De Oranjekoorts heeft ook in de toeristische branche toegeslagen. Maar er zijn nog heel veel andere redenen om kortingen aan te bieden: de reisorganisaties zijn in deze periode behoorlijk creatief! Hieronder een overzicht van de laatste kortingen en aanbiedingen.

Van 10 juni t/m 16 juni houdt Accorhotels.com een Supersale actie. Dit betekent 50% korting op overnachtingen in 900 hotels over de hele wereld: Hotels Barriere, Pullman, Mgallery, Novotel, Mercure, Adagio, SuiteHotel. Om voor de korting in aanmerking te komen moet je de kortingscode SUPERS invoeren. Je kunt naar deze pagina om door te klikken: http://www.gezinsvakant/
Travelhorizon heeft een nieuwe website en viert dat tot 30 juni met een korting van € 10,-. De kortingscode is TRAVEL06.

Het is de omgekeerde weg, maar bij FBTO bied je een gratis vliegticket aan bij je doorlopende reisverzekering. Of een van de andere verzekeringen die je tijdens de Vrije Vogel Weken afsluit. Bij elke verzekering krijg je een voucher voor een retour vliegticket naar Venetië, Barcelona, Berlijn, Londen, Kopenhagen, Nice, Milaan, Madrid of Faro. Hoe meer verzekeringen je kiest, hoe meer vliegtickets je krijgt. Deze campagne duurt nog tot 20 juni.

Vacansoleil geeft kortingen tot 60% op haar volledig ingerichte tenten. Het gaat om last minute aanbiedingen. Je kunt hier klikken voor hun WK-Toppers.

Scoort Nederland tijdens de Wereldkampioenschappen een doelpunt, dan betekent dat voor jou extra voordeel bij Fox Vakanties! Bij elk Oranje doelpunt geeft Fox Vakanties je een korting van € 25,- per boeking. Hoe vaker Nederland scoort, hoe hoger de korting. Deze korting is alleen van toepassing bij nieuwe boekingen gemaakt op de dag ná de betreffende wedstrijd. Deze korting geldt voor alle labels: Fox Vakanties, Couples Only, Fox Family & Kids en Single Maar Niet Alleen.

Boomhiemke, een vakantiepark op Ameland, geeft 30% WK korting. Vooral de wat luxere bungalows zijn mooi, weet ik uit ervaring.

Voor 199 Euro naar Alanya in Turkije? Dat kan met Corendon.nl. Nog veel meer aanbiedingen vind je op de speciale aktiepagina. Een low cost reisorganisatie, dus alleen aan te raden als je niet al te erg aan service hecht.



Bij Inpakken en Wegwezen kun je WK Kaarten winnen door aan te geven of je denkt dat Nederland wereldkampioen wordt. Een slimme manier om emailadressen te verzamelen.

Tot en met 28 juni 2010 biedt Singapore Airlines actietarieven aan vanuit Amsterdam naar 37 populaire bestemmingen in 12 landen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De actietarieven gelden o.m. voor Singapore (v.a. € 767,-), Indonesië (v.a. € 815,-), Vietnam (v.a. € 829,-), Australië (€ 1185,-) en Nieuw-Zeeland (v.a. € 1221,-). Andere landen met actietarieven zijn: Birma, Cambodja, China, Maleisië, Nepal, Filippijnen en Thailand.

Bij Schiphol Tickets kun je bij het boeken van een ticket een reis naar de WK in Zuid-Afrika winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten